Στροφή σε "Δάσκαλο"!

18/08/2012 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2012 - 12:14

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα του φετινού Αιολικού και μετά από ένα ταραχώδες διοικητικό συμβούλιο, κατά το οποίο ειπώθηκαν πολλά, δρομολογεί από χθες μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ τις εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης.

Όπως διαφαίνεται, η φετινή ομάδα θα βασιστεί στα δικά της παιδιά σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα έξοδα και να ξεκινήσει η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Την πρόταση για χαμηλό μπάτζετ, λόγω των δυσμενών οικονομικά συγκυριών, ενστερνίζεται πλέον η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα λείπει η ποιότητα από το ρόστερ.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού ξεκίνησε ήδη προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους πείσει για το φετινό πλάνο, ζητώντας τους κατανόηση, προσπαθώντας τους δώσει κίνητρα αλλά και να επικρατήσει η ποδοσφαιρική λογική.

Στο θέμα του προπονητή, τα πάντα πλέον δείχνουν πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο να προσληφθεί κόουτς εκτός νησιού και τις τελευταίες ώρες έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο "Δάσκαλος" Θανάσης Δημητριάδης, που θεωρείται... ντόπιος, με στόχο να αξιοποιηθεί το λαϊκό του έρεισμα στην κοινωνία του νησιού.

Ο Θανάσης Δημητριάδης έχει γράψει ιστορία στον Αιολικό, κάνοντας το πρώτο του πέρασμα τις σεζόν 1983-84 και 1984-85 στη "χρυσή εποχή" του συλλόγου κι έκτοτε αναλαμβάνοντας... ειδικές αποστολές. Επέστρεψε στη Μυτιλήνη, αντικαθιστώντας τον Σταύρο Σαράφη, την περίοδο 1992-93 στη Γ' Εθνική και έκατσε ξανά στον πάγκο της ομάδας το 1999-2000. Τελευταία του σεζόν στην ομάδα της Μυτιλήνης, το 2006-07 στη Γ' Εθνική.

Παράλληλα, είναι συνεχείς οι επαφές με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε ο σύλλογος να βασιστεί στην πλούσια ιστορία του, για τη στελέχωση κάθε πόστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey