Τζόγος Αχαρναϊκού με χορηγό... Mont Parnes

21/08/2012 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2012 - 11:56

Στον Αχαρναϊκό όλα δείχνουν πως αποφασίστηκε η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League 2, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα υπάρχει αβεβαιότητα στο θέμα της διοίκησης.

Ήδη από τη Δευτέρα, η ομάδα του Μενιδίου πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα χρονιά με παίκτες από τις ακαδημίες της και γενικά, νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως τις εμπειρίες και τις παραστάσεις της Γ' Εθνικής. Από τον Αχαρναϊκό εξάλλου έχουν αποχωρήσει όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες το φετινό καλοκαίρι.

Στον πάγκο θα καθίσει εκ νέου ο Φώτης Θανέλλας, που κέρδισε το στοίχημα της ανόδου πέρυσι και περιμένει πλέον από τη διοίκηση να κάνει πράξη τα... εξαγγελόμενα, ώστε η ομάδα να παίξει κανονικά στη Football League. Έπειτα από τις πιέσεις των φιλάθλων, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος προσπάθησε να βρει μια λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, εξασφαλίζοντας οικονομική υποστήριξη από το Καζίνο της Πάρνηθας.

Ωστόσο, είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει την έγκριση για τη Football League 2. Στο Μενίδι, προσανατολίζονται να μετατραπεί ο σύλλογος σε ΤΑΠ και όχι ΠΑΕ. Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες για τη στελέχωση της διοίκησης και με νέα πρόσωπα και σύντομα λέγεται πως θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού θα "τζογάρουν" στο στοίχημα της Γ' Εθνικής, ασχέτως αν δεν έχουν εξασφαλίσει όλα τα απαιτούμενα χρήματα, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του συλλόγου.

Και κάπου εδώ, στην αναμονή των ανθρώπων του Αιολικού για το θαύμα της ανόδου, μπαίνει τέλος. Η ομάδα της Μυτιλήνης οφείλει να ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της για το Περιφερειακό και φυσικά την προετοιμασία της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey