Πιττός ο εκλεκτός!

22/08/2012 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2012 - 19:27

Στον Παναγιώτη Πιττό αποφάσισαν οι διοικούντες να παραδώσουν την τεχνική ηγεσία του Αιολικού, προκρίνοντας τη λύση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της χρυσής εποχής της ομάδας.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος και οι συνεργάτες του, έπειτα από ώριμη σκέψη, θεώρησαν πως τη φετινή χρονιά ταιριάζει γάντι ένας άνθρωπος που έχει "ματώσει" τη φανέλα της ομάδας και αποτελεί γνήσιο υποστηρικτή της.

Ο Παναγιώτης Πιττός είχε μπει μπροστάρης στον Αιολικό και την πιο δύσκολη αγωνιστική περίοδο των τελευταίων ετών, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε από τη Δ' Εθνική και αγωνίστηκε στην Α' Κατηγορία Λέσβου (2000-01), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον Παλλεσβιακό, τον Όλυμπο Αγιάσου και τα Λιονταράκια.

Κύριο προσόν του αποτελεί το γεγονός πως είναι γυμναστής κι έτσι εκτός από το κοουτσάρισμα, θα έχει και την επίβλεψη του πλάνου εγκύμνασης των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Πιττός δε θα είναι μόνος του στον πάγκο της ομάδας, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι στο πλευρό του να βρίσκεται και ένας ακόμα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με εμπειρία στον τομέα της προπονητικής.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Αιολικού αποφάσισε να βάλει μπρος τις μηχανές και να στελεχώσει την ομάδα με τα "δικά" της παιδιά, δημιουργώντας ένα σύνολο με καθαρά Μυτιληνιά βάση και αιολική φιλοσοφία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey