Ποια Μέγαρα; Διάλεξε ΑΙΟ ο Μίχος!

22/08/2012 - 18:24

Εντυπωσιακή ρελάνς έκανε ο Αιολικός στην περίπτωση του Σπύρου Μίχου κι έπειτα από προσωπική επαφή του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, ο έμπειρος μέσος μπαίνει σε λίγη ώρα στο αεροπλάνο και επιστρέφει στη Μυτιλήνη.

Ο Μίχος βρέθηκε μια ανάσα από τον Βύζαντα και τη Football League, ωστόσο παρά το γεγονός πως η μεταγραφή του στα Μέγαρα θεωρούνταν "κλεισμένη", τα πάντα άλλαξαν μετά την επικοινωνία που είχε με τους διοικούντες την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος έκανε ίσως αυτό που θεωρούνταν απίθανο, όταν την Κυριακή ο παίκτης αναχώρησε από τη Μυτιλήνη με σκοπό να κλείσει σε ομάδα της Αττικής. Κατάφερε να πείσει έναν παίκτη ανώτερης κατηγορίας όπως ο Μίχος για τη φετινή προοπτική του Αιολικού και μάλιστα να δώσουν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους με ευνοικότερους -κατά πολύ- όρους για την ομάδα, απ' ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Η παραμονή του Μίχου στον Αιολικό σηματοδοτεί τις προθέσεις της διοίκησης σε σχέση με τον περσινό κορμό. Και αφού κατάφερε να βρει τον τρόπο να ανανέωσει την πιο δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή βάσει εμπειριών, βιογραφικού και ενδιαφέροντος άλλων ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας, τότε είναι βέβαιο πως θα έχουν αίσιο τέλος και οι υπόλοιπες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey