Σκωτσέζικο ντους με παραίτηση Κουτρομπίλα!

22/08/2012 - 20:55 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2012 - 21:43

Ο Γιώργος Κουτρομπίλας δε θα συνεχίσει στο πόστο του Γενικού Αρχηγού του Αιολικού, δηλώνοντας παραίτηση και προκαλώντας ξαφνική αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου.

Μετά την ευφορία λόγω της δραστηριοποίησης της διοίκησης στο θέμα της υλοποίησης του σχεδιασμού, τις ανανεώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και την πρόσληψη προπονητή, η παραίτηση Κουτρομπίλα έρχεται σα σκωτσέζικο ντους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο τέως Γενικός Αρχηγός του Αιολικού, σε δηλώσεις του στο "SL", τόνισε χαρακτηριστικά: "Παραιτήθηκα από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Αιολικού. Δε συμφωνώ με τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και δε συμμετείχα στις τελευταίες αποφάσεις του συμβουλίου. Προσωπικά έχω μάθει να λειτουργώ στο προσκήνιο, όχι παρασκηνιακά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα πέρυσι, να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και μακάρι ο Αιολικός να βρει το δρόμο του. Ουδείς αναντικατάστατος."

Είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει πολλά εντός των αιολικών τειχών και έχει τεράστιο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, που μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις από το ΔΣ, έχει μείνει χωρίς τα περσινά διοικητικά του στηρίγματα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey