Φέρνει τον Βασίλη Μάντζιο! [vid]

23/08/2012 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2012 - 18:10

Στον Αιολικό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν ως "μικροί" ηλικιακά, γεννημένοι μέχρι το 1992 δηλαδή για φέτος, αφού είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τριών στη βασική ενδεκάδα και καθ' όλο το 90λεπτο.

Έτσι, δεδομένου ότι φέτος θα λείψουν από αυτές τις θέσεις ο Πραξιτέλης Βούρος που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Γιώργος Καπταγιάννης που είναι εκτός ηλικιακού ορίου, καθίσταται πρώτιστη ανάγκη η απόκτηση νεαρών παικτών.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης συνέλεξαν αρκετά καλά στοιχεία για τον 20χρονο επιθετικό Βασίλη Μάντζιο, που έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ20 του Πανιωνίου και του Εθνικού.

Πρόκειται για έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή, που έχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και στα άκρα, χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια. Για τον Μάντζιο, ενδιαφέρθηκε ο Παναιγιάλειος, θεωρώντας τον ως ένα εξελίξιμο παίκτη, ωστόσο εκείνος θέλει κυρίως να πάρει παιχνίδια σε εθνική κατηγορία και η προοπτική του Αιολικού φαντάζει ιδανική.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" η διοίκηση του Αιολικού φέρνει αύριο τον παίκτη στη Μυτιλήνη ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο, βοηθούντος και του Αχιλλέα Χατζηνικολάου που βρίσκεται από το πρωί στο νησί.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα του Μάντζιου με τις φανέλες Πανιωνίου και Εθνικού

{youtube}zSdp-UfIB4g{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey