Φεύγει εκτός νησιού ο Μιχαλάκης!

23/08/2012 - 20:51 Τελευταία τροποποίηση στις 24/08/2012 - 00:05

Μπορεί στον Αιολικό να κάνουν μεγάλο αγώνα ώστε να διατηρήσουν το βασικό κορμό ντόπιων παικτών από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο Άκης Μιχαλάκης δε θα φορέσει φέτος την κυανόλευκη φανέλα.

Ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με τους διοικούντες, εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί εκτός νησιού και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τον τρόπο λύσης της συνεργασίας τους.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο "SL", ο Άκης Μιχαλάκης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη φετινή προσπάθεια του Αιολικού, ωστόσο εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο με τον οποίο αποχωρεί από την ομάδα. Πιο αναλυτικά, τόνισε:

"Επιθυμία μου ήταν να παραμείνω, αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο με τα φετινά δεδομένα τόσο για εμένα όσο και για τη διοίκηση. Αναγνωρίζω την προσπάθεια των διοικούντων να συμμαζέψουν τα οικονομικά ανοίγματα παλαιότερων ετών. Ωστόσο στην περίπτωσή μου, εγώ και η οικογένειά μου "ματώσαμε" για να μπορέσω να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου σε άλλο σύλλογο ως ελέυθερος.

Όχι μόνο χάρισα στον Αιολικό δεδουλευμένα μου, αλλά χρειάστηκε η οικογένειά μου να καλύψει μέρος των ανταλλαγμάτων που είχε δώσει η τότε διοίκηση του Αιολικού στον Αστέρα Νίκης, για να με αποκτήσει με μεταγραφή προ τριετίας. Φεύγω σα φίλος, αλλά μου μένει αυτή η πικρία. Θέλω πάντως να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου."

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο Άκης Μιχαλάκης θα αναχωρήσει τη Δευτέρα εκτός νησιού, ώστε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey