Ξεκαθαρίζει του Πετρουζέλλη

24/08/2012 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 24/08/2012 - 18:04

Ο Νίκος Πετρουζέλλης βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Αιολικό και τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και θα συναντηθεί με τους διοικούντες.

Ο νεαρός μέσος αποτέλεσε πέρυσι βασικό γρανάζι στη μηχανή της Καλαμάτας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στη Football League 2, μετρώντας συνολικά 18 συμμετοχές σε 22 ματς και 1136 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και 3 ματς Κυπέλλου εκ των οποίων το ένα με την ΑΕΚ.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Λέσβο, όπου θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και ο Αιολικός ξεκίνησε εδώ και μέρες τις διαπραγματεύσεις για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό και απομένει η οριστικοποίηση της συμφωνίας, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα, όπου θα ενημερώσει μεταξύ άλλων και για τις ενέργειας διακοπής της αναβολής στράτευσης του, ώστε να παρουσιαστεί το Νοέμβρη και όχι το Φλεβάρη.

Με την προσθήκη του Πετρουζέλλη, σε περίπτωση που δε "στραβώσει" κάτι την τελευταία στιγμή, ο Αιολικός αποκτά ένα πολυεργαλείο στο χώρο του κέντρου και δυναμώνει αισθητά τη μεσαία του γραμμή.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, καθώς και από τον Αιολικό την ατυχή αγωνιστική περίοδο 2008-09, όταν η ομάδα αποχώρησε από τη Γ' Εθνική λόγω οικονομικών δυσκολιών. Στο διάστημα που μεσολάβησε έπαιξε με την ΑΕΛΚ στο Περιφερειακό και τη Football League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey