Ανακοίνωσε επίσημα και Πετρουζέλλη!

25/08/2012 - 17:22

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του έκανε το πρωί ο Αιολικός, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Νίκο Πετρουζέλλη.

Ο 23χρονος μέσος, που πέρυσι έπαιξε με την Καλαμάτα στη Football League 2 έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (σε 22 ματς) και τρεις στο κύπελλο, υπέγραψε πριν από λίγη ώρα και "έδεσε" το χώρο της μεσαίας γραμμής, που αναμένεται πολύ δυνατή τη φετινή χρονιά με τη συνύπαρξη στο κέντρο των Μίχου, Καδή και Πετρουζέλλη.

Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τον Αιολικό, έχοντας αγωνιστεί ξανά τη σεζόν 2008-09, όταν η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Γ' Εθνική λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Με θητεία στους Νέους του Ολυμπιακού και δύο γεμάτες χρονιές με την ΑΕΛΚ στο Περιφερειακό (2009-10) και στη Football League 2 (2010-11), ο Πετρουζέλλης έρχεται να προσθέση δύναμη στο χώρο του κέντρου, απελευθερώνοντας παράλληλα και το παιχνίδι του Μίχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο ποδοσφαιριστής θα υπηρετήσει παράλληλα και τη στρατιωτική του θητεία αρχής γενομένης από το Νοέμβριο, αφού προχώρησε τις διαδικασίες διακοπής της αναβολής του στη στρατολογία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey