Σκοράρει με Δούμπλατζη! [pics]

26/08/2012 - 09:10 Τελευταία τροποποίηση στις 26/08/2012 - 11:14

Στον ύπνο έπιασε τους πάντες ο Αιολικός, που ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική μεταγραφή κινούμενος με άκρα μυστικότητα, μεθοδικά και αστραπιαία.

Παίκτης της ομάδας της Μυτιλήνης θα είναι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος Μιχάλης Δούμπλατζης, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Νίκη Βόλου, η οποία έχει επενδύσει πάνω στον ταλαντούχο επιθετικό και περιμένει πολλά από εκείνον στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του Αιολικού, επιστρατεύοντας τον Μυτιληνιό ατζέντη Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον συνεργάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, προσπάθησε να βρει σημείο επαφής με τη Νίκη Βόλου που απέκτησε τον Δούμπλατζη φέτος το καλοκαίρι, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του για την επόμενη τριετία.

Ο 20χρονος σέντερ φορ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Προσοτσάνης και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού, σκοράροντας 16 γκολ σε 23 ματς.

Με τα πολύτιμα τέρματα του, ειδικά στο β' γύρο, βοήθησε του Δραμινούς να πετύχουν το στόχο της παραμονής και το επίτευγμά του έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα με έφεση στο επιθετικό παιχνίδι.

Ο Δούμπλατζης ξεχωρίζει για το ύψος του και την έφεση που έχει στο σκοράρισμα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Δόξας Δράμας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Χωριστής.

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ήταν το γεγονός πως η διοίκηση της Νίκης Βόλου αρχικά δε συζητούσε καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στον Αιολικό, στοχεύοντας να πάρει παιχνίδια ως δανεικός σε ομάδα της Football League 2. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Ιωνίας ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Τύρναβο.

Ωστόσο, η επιμονή της διοίκησης του Αιολικού που κορυφώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τηλεφωνικές επαφές τόσο με τον Τεχνικό Διευθυντή της Νίκης Βόλου Πέτρο Τσιτσιμπή, όσο και με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν από πλευράς Νίκης Βόλου.

Στην ολοκλήρωση του δανεισμού βοήθησε και η προσωπική επιθυμία του Μιχάλη Δούμπλατζη να ερθει στη Μυτιλήνη, αφού συνομίλησε με τους διοικούντες τον Αιολικό και πείστηκε για το ρόλο του, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Το κέρδος για τον Αιολικό είναι διπλό, αφού απέκτησε όχι μόνο ένα δεινό σκόρερ, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί ως "μικρός" ηλικιακά, αφού είναι γεννημένος το Δεκέμβριο του 1992.

Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε χθες από το Βόλο στην Αθήνα και έφτασε σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη αεροπορικώς, πριν από ελάχιστα λεπτά. Ο φωτογραφικός φακός του "SL" ήταν εκεί, ενώ τον υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης ο Θοδωρής Δουβαλέτας κι ο Σταύρος Βουργουτζής. Χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έχοντας προσπαθήσει σκληρά για να σκάσει η "βόμβα", ήταν και ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey