Έδεσε την άμυνα με Καπίνο! [pics]

26/08/2012 - 23:45 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2012 - 00:54

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Αιολικό μπαίνει στην τελική της ευθεία, με την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Καπίνο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να αγωνίζεται ως "μικρός" ηλικιακά και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Γλυφάδας, η οποία συγχωνεύεται με τον Εθνικό, αποτελούσε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις τη δεδομένη στιγμή στη μεταγραφική αγορά.

Ο παίκτης βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Γλυφάδας και μάλιστα ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πειραιά στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ το Γενάρη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Αστέρα, που όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν κατόρθωσε να παραμείνει στη Football League. Ο Καπίνο διαθέτει επιπρόσθετη εμπειρία από το Περιφερειακό, έχοντας αγωνιστεί στην Άνω Σύρο.

Ο υψλόσωμος στόπερ (1,90μ) αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός μέσος.

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής βοήθησε σημαντικά η επιθυμία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Αχιλλέα Χατζηνικολάου να τον ντύσουν στα κυανόλευκα, πεπεισμένοι ότι ο φετινός Αιολικός μπορεί και θα δώσει συμμετοχές και εμπειρίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης το βράδυ και τον υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης ο Θόδωρος Δουβαλέτας και ο Σταύρος Βουργουτζής. Παρών ήταν και ο Μυτιληνιός ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καπίνο είναι αδερφός του Στέφανου Καπίνο, τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey