Γενικός Αρχηγός ο Βουργουτζής

27/08/2012 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2012 - 11:30

Ο Σταύρος Βουργουτζής δεν έφυγε ποτέ από τον Αιολικό, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η σχέση του με τα τεκταινόμενα στην ομάδα άρχισε να γίνεται εκ νέου πιο έντονη.

Η διοίκηση αποφάσισε να του αναθέσει το δύσκολο έργο της θέσης του Γενικού Αρχηγού και ο Σταύρος αποδέχθηκε την πρόκληση, γεμάτος όρεξη και διάθεση να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα, όπως κάνει εξάλλου ανελλιπώς τα δύο τελευταία χρόνια.

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Κουτρομπίλα, η θέση έμεινε ακέφαλη τον Αιολικό και ήταν αναμενόμενο πως οι διοικούντες θα στραφούν προς ανθρώπους που έχουν τη θέληση και την εμπειρία να προσφέρουν στο σύλλογο. Έτσι, ο Σταύρος Βουργουτζής ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και άρχισε το... τρέξιμο, ώστε να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", o Βουργουτζής δε θα είναι μόνος του στο νέο του ρόλο, αφού θα έχει την υποστήριξη ενός γνήσιου Αιολικού, ο οποίος θα ασχοληθεί φέτος πιο ενεργά από ποτέ με την ομάδα.

Πρόκειται για τον Σπύρο Διαμαντίδη, παλαίμαχο τερματοφύλακα, που αναλαμβάνει βοηθητικό ρόλο δίπλα στο Γενικό Αρχηγό.

Αναμφίβολα, δύο κινήσεις από τη μεριά της διοίκησης που δυναμώνουν τον Αιολικό και βοηθούν να επιτευχθεί το "πλάτιασμα" που επεδίωκε εξαρχής ο Πρόεδρος Ταξιάρχης Βέρρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey