Ζητά δωρεάν όλες τις μετακινήσεις απ' την ΕΠΟ

03/09/2012 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2012 - 12:19

Ο Αιολικός καλείται να ανταγωνιστεί ως η μόνη νησιωτική ομάδα στον 8ο όμιλο, δέκα αθηναϊκές ομάδες, ξεκινώντας με ένα σαφές οικονομικό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, αφού καλείται να ταξιδέψει 10 φορές στην Αθήνα και οι υπόλοιπες ομάδες μόνο μια φορά εκτός Αττικής, "φορτώνοντας" τον προϋπολογισμό του με επιπλέον 40.000€ για μεταφορά και διαμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η διοίκηση του Αιολικού σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί στην ΕΠΟ και ζητά να αποκατασταθεί η αδικία, ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί επί ίσοις όροις.

Δεδομένης μάλιστα της χορήγησης από μεριάς ΕΠΟ τριών δωρεάν μετακινήσεων μέχρι και πέρυσι στις νησιωτικές ομάδες και με τον Όλυμπο Αγιάσου και τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Χίου να μην δηλώνουν φέτος συμμετοχή, η ομάδα της Μυτιλήνης ζητά επιτακτικά να της χορηγηθούν δωρεάν όλες οι μετακινήσεις προς και από την Αθήνα, κάνοντας χρήση των μετακινήσεων που "εξοικονομούνται" από τη μη συμμετοχή των άλλων δύο νησιωτικών ομάδων στον 8ο όμιλο.

Ένα αίτημα πολύ πιο φυσιολογικό, από τα "πίσω - μπρος" της αναδιάρθρωσης που μπήκε στο... ντουλάπι για χάρη των κρητικών ομάδων και της διατήρησης ανέγγιχτου του 10ου ομίλου στην κατηγορία, προς τέρψη των κρητικών και εις βάρος όλων των υπολοίπων νησιωτικών ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey