Ταξιδεύει για δύο δυνατά φιλικά στην Τουρκία

03/09/2012 - 18:43 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2012 - 18:51

Την ευκαιρία να "μοντάρει" το φετινό Αιολικό σε δύο φιλικά ματς στην Τουρκία απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους, θα έχει ο Παναγιώτης Πιττός, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης οριστικοποίησε το ταξίδι της στα απέναντι παράλια.

Συγκεκριμένα, ο Αιολικός θα βρεθεί στο Αϊβαλί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, όπου θα αγωνιστεί την Κυριακή (16/9) κόντρα στην Küçükköy Belediyespor και τη Δευτέρα (17/9) με την Ayvalıkgücü.

Να σημειωθεί ότι οι Μυτιληνιοί είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τη Küçükköy Belediyespor και κατά την προετοιμασία της αγωνιστικής περιόδου 2009-10, γνωρίζοντας τότε την ήττα με σκορ 2-1. Η Küçükköy Belediyespor τερμάτισε πέρυσι στην 8η θέση του 10ου ομίλου της Amatör Lig και υποβιβάστηκε μέσω της διαδικασίας των play out.

Η Ayvalıkgücü αποτελεί την πιο ισχυρή ομάδα της περιοχής και κατά την περσινή περίοδο είχε βίους παράλληλους με τον Αιολικό. Διεκδίκησε την άνοδο στο 10ο όμιλο της Amatör Lig, όμως τερμάτισε στη 2η θέση. Και φέτος όμως έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, παρά το γεγονός πως η Ομοσπονδία την άλλαξε όμιλο, μεταφέροντάς τη στον ένατο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey