Φιλική πεντάρα στην "Πρόο" [pics]

05/09/2012 - 22:23 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2012 - 23:49

Με σκορ 5-1 επικράτησε ο Αιολικός της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλή δημιουργικά και εκτελεστικά μετά το πρώτο 15λεπτο, όταν άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο. Ο Παναγιώτης Πιττός χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τους Γκόντζο, Μουτζούρη, Κροτσίδα, Κριτσωτάκη και Παπαλόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν. Απών ήταν και ο Βουργουτζής, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Αιολικός ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από πλασέ του Δούμπλατζη. Στο 10' η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής κατάφερε να ισοφαρίσει, σε μια γρήγορη αντεπίθεση, με σκόρερ τον Καραμήτρο που νίκησε στην έξοδο τον Σουτζόγλου, αλλά και τον Καπίνο ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρύνει.

Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στον Αιολικό, που πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 22ο λεπτό, έπειτα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Διονυσάτου που χτύπησε στο δοκάρι και πλασέ σε κενή εστία του Δούμπλατζη, που καιροφυλακτούσε. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Καλλιματζέρος με σουτ έκανε το 3-1 (40').

Στην επανάληψη, ο Μανόλης Εμμανουήλ χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες το 1997) και η Προοδευτική περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, εν αντιθέσει με το α' ημίχρονο που στάθηκε αξιόλογα στο πρώτο μισάωρο.

Ο Παναγιώτης Πιττός από τη μεριά του έκανε αρκετές αλλαγές, όμως ο Αιολικός έβρισκε χώρους και δημιουργούσε απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Το 4-1 σημείωσε ο Μίχος με σουτ και το τελικό 5-1 σημείωσε ο Κουκέλλης με κεφαλιά, έπειτα από καταπληκτική σέντρα του Μίχου, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως σημάδεψε τρεις φορές τα δοκάρια.

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Βογιατζής, Καραμήτρος, Κουμέλλης, Χρ. Βαμβουκλής, Δουνιάς, Δ. Βαμβουκλής, Μπίρης, Τζουβανέλλης, Κεραμιδάς, Κέλπαλης, Κουτζιώνης. Αγωνίστηκαν και οι: Σερέτης, Τραπουζανλής, Νανίδης, Αγαδέλλης, Κρημαδάς, Βαβλαδέλλης, Γκεοργκίεφ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου (25' Κάμπερ, 46' Τρακάκης), Διακορώνας (60' Κριπιντήρης), Καπίνο (46' Γκιάτα), Καδής, Βαξεβάνης (60' Μπιτσικώκος -υπό δοκιμή-), Διονυσάτος (55' Κατσαρός), Πετρουζέλλης, Μίχος, Χατζηκυριάκος, Καλλιμαντζέρος (60' Μάντζιος), Δούμπλατζης (46' Κουκέλλης)

Φωτογραφίες από το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης"

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey