Με αρκετές απουσίες οι προπονήσεις

09/09/2012 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2012 - 14:29

Στον Αιολικό οι προπονήσεις συνεχίζονται με αρκετούς ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο Παναγώτης Πιττός να περιμένει πως και πως την επιστροφή τους.

Ο Νίκος Κριτσωτάκης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος και γι' αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής, σε μια προσπάθεια να προφυλαχθεί, όπως και ο Πάτροκλος Κροτσίδας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του πόδι.

Πόνους στο εγχειρισμένο του γόνατο αισθάνεται ο Χάρης Γκόντζος, ο οποίος ακολούθησε συντηρητική προπόνηση τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό από τη Δευτέρα (10/9).

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Κλεομένη Παπαλόπουλο, ο οποίος είχε την ατυχία να νοσηλευθεί με ιογενή γαστρεντερίτιδα στο Βοστάνειο τις προηγούμενες ημέρες και με την επιστροφή του στις προπονήσεις τραυματίστηκε στα δάκτυλα του αριστερού του χεριού.

Σταθερά σε ατομικό πρόγραμμα ο Γιώργος Βουργουτζής, που συνεχίζει την αποθεραπεία του από την επέμβαση χιαστού που πραγματοποίησε τον Ιούνιο.

Εκτός παραμένει και ο Μάκης Μουτζούρης, που γλίτωσε πάντως τα χειρότερα...

 

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey