Φιλικό την Τετάρτη (12/9) με Διαγόρα

10/09/2012 - 13:41 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2012 - 14:07

Την ώρα που κάποιοι συνδέουν τον Αιολικό με φιλικά στη Χίο, η ομάδα της Μυτιλήνης θα δώσει τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση στο στάδιο της προετοιμασίας της, αυτή τη φορά με το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, με ώρα έναρξης τις 17:30 και θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά στο ίδιο γήπεδο, μετά από το νικηφόρο φιλικό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

Ο Παναγιώτης Πιττός θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους, αν και τα προβλήματα τραυματισμών δεν επιτρέπουν και πολλές διαφοροποιήσεις στη στελέχωση της αποστολής. Εξάλλου, η ομάδα της Μυτιλήνης θα ταξιδέψει και στην Τουρκία για δύο αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Διαγόρας τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση της Α' Κατηγορίας, ωστόσο σε σχέση με πέρυσι είναι μια ομάδα με καινούρια νοοτροπία, με νέο κόουτς τον Τάσο Σπύρου και χωρίς το βασικό της ατού στην επίθεση, τον Πέτρο Νταλαμπέκη που δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey