Καλός για ένα ημίχρονο με Διαγόρα [pics]

12/09/2012 - 21:56 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2012 - 22:33

Με νικητή τον Αιολικό και σκορ 3-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν αρκετά καλή στο πρώτο 45λεπτο, δημιουργώντας φάσεις και σκοράροντας τρία γκολ απέναντι στο σκληροτράχηλο σύνολο του Τάσου Σπύρου, που έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο και δικαιολογημένα άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο Αιολικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, με σουτ του Πετρουζέλλη εκτός περιοχής. Στο 15ο λεπτό, ο Θεαγένης Διονυσάτος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σπετσιώτη, έπειτα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Δούμπλατζης πέτυχε το 2-0 με ιδανικό πλασέ στην κίνηση. Το τρίτο γκολ του Αιολικού πέτυχε ξανά ο Δούμπλατζης πλασάροντας στην έξοδο τον Σπετσιώτη.

Στην επανάληψη, ο Παναγιώτης Πιττός πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της. Ο Διαγόρας, που ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις, κατάφερε να μειώσει με γκολ του Δημάκη στο 48ο λεπτό. Μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως οι επιθετικοί του Διαγόρα ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Τάσος Σπύρου, παρά την ήττα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών του. Πάντως το ματς ξέφυγε στα τελευταία λεπτά, λόγω κάποιων σκληρών μαρκαρισμάτων που δε δικαιολογούνται σε επίπεδο φιλικής αναμέτρησης.

Αξίει να σημειωθεί πως για τον Αιολικό δε χρησιμοποιήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Γκόντζος, Μουτζούρης, Κροτσίδας, Βουργουτζής και ο στρατευμένος Γκιάτα. Από το Διαγόρα έλειψαν οι τραυματίες Μπαράκης, Διονυσάτος και Νερατζής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Παπαλόπουλος (46' Σουτζόγλου), Διακορώνας (46' Κριπιντήρης), Κριτσωτάκης (46' Καπίνο), Καδής, Βαξεβάνης, Πετρουζέλλης, Μίχος, Διονυσάτος (60' Μπιτσικώκος), Δούμπλατζης (46' Κουκέλλης), Χατζηκυριάκος (46' Καλλιμαντζέρος), Μάντζιος (60' Κατσαρός)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σπετσιώτης, Πολύβροχος, Αντώναρος, Μουτζούρης, Τσομπανέλλης, Λαγουτάρης, Δελόλμας, Παπαδημητρίου, Σοφιάνης, Δημάκης, Πατσατζής. Στο β' ημίχρονο αγώνίστηκαν και οι: Πιπίνης, Ζουμπίλης, Τσουλέλλης, Σκοπελίτης

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το "Κώστας Κεντέρης"

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey