Τετάρτη (19/9) με Θύελλα Πηγής στο Κύπελλο

14/09/2012 - 10:56 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2012 - 11:14

Στον Αιολικό ο προγραμματισμός γύρω από τα φιλικά και τα επίσημα ματς μέσα στη διάρκεια της προετοιμασίας φαίνεται ότι πήγε κάπως... στραβά, αφού τελικώς ο αγώνας Κυπέλλου με αντίπαλο τη Θύελλα Πηγής ορίστηκε από την ΕΠΣ Λέσβου για την ερχόμενη Τετάρτη (19/9).

Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε φιλικό με το Διαγόρα Αγ. Παρασκευής προχθές (12/9), έχει κανονίσει να αγωνιστεί σε δύο ματς στην Τουρκία με Küçükköy Belediyespor (16/9) και Ayvalıkgücü (17/9), ενώ με την επιστροφή της στη Λέσβο καλείται να δώσει και τον εξ' αναβολής αγώνα της για τη Β' Φάση του Κυπέλλου με τη Θύελλα Πηγής (19/9). Δηλαδή τέσσερα ματς μέσα σε μια εβδομάδα και όλα αυτά στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας...

Ο αγώνας με τη Θύελλα Πηγής θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με ώρα έναρξης τις 16:30. Από τη μεριά της ΕΠΣ Λέσβου τονίστηκε στους ανθρώπους του Αιολικού ότι εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο αναβολής, όμως η κλήρωση για την επόμενη φάση είχε ήδη προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης (19/9).

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναγιώτης Πιττός θα πρέπει να διαχειριστεί με τον κατάλληλο τρόπο το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό, αλλά και το χρόνο συμμετοχής των παικτών στις επερχόμενες αναμετρήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey