Με πολλές απουσίες στην Τουρκία!

15/09/2012 - 21:21

Ο Αιολικός ταξιδεύει αύριο στο Αϊβαλί της Τουρκίας, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στο στάδιο της προετοιμασίας του, κόντρα στην Küçükköy Belediyespor (16/9) και στην Ayvalıkgücü (17/9).

Συνολικά η αποστολή του Αιολικού απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Ο Παναγιώτης Πιττός όμως θα μπορεί να υπολογίζει ουσιαστικά σε 17 παίκτες, αφού ο Χάρης Γκόντζος που θα ταξιδέψει στην Τουρκία παραμένει ανέτοιμος, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.

Στη 18άδα της ομάδας της Μυτιλήνης δε συμπεριλήφθηκαν ο Μάκης Μουτζούρης, που κάνει θεραπείες στο τραυματισμένο του γόνατο, ο τραυματίας Πάτροκλος Κροτσίδας και ο ανέτοιμος Γιώργος Βουργουτζής. Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο δεν υπολογιζόταν για το ταξίδι στην Τουρκία λόγω της εργασίας του σε σώμα ασφαλείας. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι στρατευμένοι Τρακάκης, Μανουσάκης και Γκιάτα. 

Στην Τουρκία θα ταξιδέψουν τελικά οι: Παπαλόπουλος, Σουτζόγλου, Κάμπερ, Καπίνο, Κριτσωτάκης, Κριπιντήρης, Βαξεβάνης, Διακορώνας, Κατσαρός, Καδής, Μίχος, Διονυσάτος, Καλλιμαντζέρος, Πετρουζέλλης, Μάντζιος, Κουκέλλης, Δούμπλατζης και Γκόντζος.

Στα απέναντι τουρκικά παράλια θα βρεθεί επίσης σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey