Ήττα στο φινάλε με Küçükköy

16/09/2012 - 19:25

Με σκορ 2-1 υπέρ της Küçükköy Belediyespor έληξε η πρώτη φιλική αναμέτρηση του Αιολικού στην Τουρκία, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε λίγο έξω από το Αϊβαλί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων, με σκοπό παράλληλα την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών μέσω του ποδοσφαίρου.

Ο Αιολικός ήταν μέτριος αγωνιστικά στο Α' Ημίχρονο, με τον Παναγιώτη Πιττό να αλλάζει συνεχώς τα πλάνα του, έχοντας ωστόσο περιορισμένες επιλογές λόγω των πολλών απόντων που δεν ταξίδεψαν στην Τουρκία. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα είχαν από ένα δοκάρι.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Μυτιλήνης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της με ένα πιο ορθολογικό σχήμα εντός αγωνιστικού χώρου, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει στα καρέ της την Küçükköy Belediyespor και μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Θεαγένη Διονυσάτου στο 71ο λεπτό.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος όμως, οι νέες εναλλαγές θέσεων στην 11άδα οδήγησαν στην απώλεια της αυτοσυγκέντρωσης και την κακή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να επέλθει ολική ανατροπή, χάρη σε δύο γκολ της Küçükköy στο 84' και στο 89'.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο Β' Ημίχρονο, οι δύο ομάδες σημάδεψαν από μια φορά το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ όσο το σκορ ήταν στο 0-1 υπέρ των Μυτιληνιών ακυρώθηκε γκολ του Δούμπλατζη.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Κριπιντήρης (25' Μίχος), Βαξεβάνης (25' Δούμπλατζης), Κριτσωτάκης (60' Καπίνο), Καδής, Πετρουζέλλης, Κατσαρός (65' Κριπιντήρης), Διονυσάτος, Καλλιμαντζέρος, Μάντζιος, Κουκέλλης (65' Βαξεβάνης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey