Ήττα με 10 παίκτες από Ayvalıkgücü

17/09/2012 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2012 - 17:27

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στο δεύτερο φιλικό του στην Τουρκία, αυτή τη φορά από την Ayvalıkgücü, ομάδα Δ' Εθνικής, σε ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη στο γήπεδο, αφού είχε μόλις 13 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για το σημερινό φιλικό, με αποτέλεσμα να μην αντέξει στην πίεση που άσκησε η Ayvalıkgücü, ειδικά μετά το 65ο λεπτό, όταν ο Αιολικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποχώρησης του Κριτσωτάκη.

Ο Παναγιώτης Πιττός είχε "δεμένα" χέρια στον πάγκο, χωρίς τη δυνατότητα εναλλαγής προσώπων στη διάρκεια του ματς. Οι ατυχίες ξεκίνησαν με τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα, όταν τραυματίστηκε ο Μάντζιος. Το ημίχρονο πάντως βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, η Ayvalıkgücü προσπάθησε να φτάσει στο γκολ χωρίς να βρίσκει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Αιολικού, όμως στο 63' ο Παπαλόπουλος νικήθηκε από κοντά και οι Τούρκοι πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Ο τραυματισμός του Κριτσωτάκη ανάγκασε τον Αιολικό να συνεχίσει το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος παίκτης στον πάγκο. Παρά το γεγονός πάντως ότι οι παίκτες του Πιττού είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 86ο λεπτό, όμως το πλασέ του Δούμπλατζη σταμάτησε στο δοκάρι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την Ayvalıkgücü με 1-0 και αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα φιλικά στην Τουρκία για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Οι άνθρωποι του Αιολικού παίρνουν το δρόμο της επιστροφής σε λίγο από το Αϊβαλί, με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (19/9) με τη Θύελλα Πηγής και στα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Παπαλόπουλος (66' Σουτζόγλου), Κατσαρός, Κριτσωτάκης, Καπίνο, Καλλιμαντζέρος, Καδής, Πετρουζέλλης, Βαξεβάνης, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Μάντζιος (25' λ.τρ. Κριπιντήρης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey