Μαύρα περιβραχιόνια με Θύελλα Πηγής

18/09/2012 - 14:55

Συγκλονισμένη η διοίκηση του Αιολικού πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα για το θάνατο του Δημήτρη Κουκέλλη ενώ βρισκόταν στην Τουρκία χθες το πρωί, για τις φιλικές αναμετρήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε οι παίκτες να αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Θύελλα Πηγής, ενώ θα ζητήθεί από την ΕΠΣ Λέσβου να τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής των μπασκετικών τμημάτων της ομάδας.

Παράλληλα, το ΔΣ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια όλων των ανθρώπων του Αιολικού στην οικογένεια του Δημήτρη Κουκέλλη, που έφυγε ξαφνικά και άδικα από τη ζωή. Ο Δημήτρης υπήρξε η ψυχή της ομάδας μπάσκετ επί πολλά χρόνια και αγάπησε τον Αιολικό και τον αθλητισμό όσο κανένας. Είναι κρίμα άνθρωποι όπως εκείνος να φεύγουν τόσο νέοι. Σίγουρα η οικογένεια του Αιολικού και του μπάσκετ έγινε από χτες φτωχότερη. Καλό ταξίδι κόουτς. Καλό ταξίδι φίλε…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey