Δευτέρα η κλήρωση του 8ου ομίλου

22/09/2012 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2012 - 13:10

Ελλιπής θα είναι και η φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η διαδικασία και για τους δέκα ομίλους στην εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας (24/9).

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος έλαβαν την απόφαση να μην συμπεριλάβουν τον 2ο όμιλο στη διαδικασία, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει στην περίπτωση του Μακεδονικού Νεάπολης.

Έτσι, τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή θα γίνει η κλήρωση για τους υπόλοιπους εννέα ομίλους, με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Τοπολιάτη και τους συνεργάτες του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Μιχάλη Τζανόπουλο, να περιμένουν την απάντηση της FIFA στο έγγραφο που έχει αποσταλεί από την ΕΠΟ και αφορά στην υπόθεση του σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Η τριμελής Επιτροπή φέρεται να είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα και εν συνεχεία θα πράξει αναλόγως. Κατά τα άλλα, η χθεσινή συνεδρίαση δεν έφερε κάτι νεότερο. Ο Αιολικός έχει τοποθετηθεί στον 8ο όμιλο μαζί με ακόμα δέκα αθηναϊκές ομάδες.

Στη διάρκεια της διαδικασίας ενδεχομένως και να συζητηθεί το αίτημα της ομάδας της Μυτιλήνης για τις δωρεάν μετακινήσεις που παρέχει η Ομοσπονδία. Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ πληρώνει τρεις σε κάθε νησιωτικό σωματείο, όμως ο Αιολικός έχει ζητήσει να εκμεταλλευτεί την αποχώρηση του Ολύμπου Αγιάσου και του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου Χίου, ώστε να πραγματοποιήσει δωρεάν τουλάχιστον τις εννέα από τις δέκα μετακινήσεις του στην Αθήνα.

Πάντως, τα παράξενα του ελληνικού ποδοσφαίρου δε λείπουν, αφού χωρίς ακόμη να έχει γνωστοποιηθεί ποιες ομάδες θα αγωνίζονται τελικά σε Football League και Football League 2, η ΕΠΟ θα προχωρήσει στην κλήρωση του Περιφερειακού με ορατό το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη διαδικασία να πραγματοποιηθεί εκ νέου το επόμενο διάστημα...

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου, periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey