Ενεπλάκη σε καραμπόλα ο Τσακιρέλλης!

22/09/2012 - 23:25 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2012 - 01:16

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο διοικητικός παράγοντας του Αιολικού Σαράντος Τσακιρέλλης, ο οποίος ενεπλάκη σε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην περιοχή Methuen της Βοστώνης, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Καλλονιάτης επιχειρηματίας οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 495, όταν ένας 35χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο της Toyota Corolla που οδηγούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ένα διερχόμενο Toyota Camry, ο οδηγός του οποίου σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο έτερος οδηγός ανασύρθηκε από τα συντρίμια βαριά τραυματισμένος.

Την καραμπόλα δεν απέφυγαν άλλοι δύο οδηγοί, ένας εκ των οποίων ήταν ο Σαράντος Τσακιρέλλης, που βγήκε ωστόσο σώος και αβλαβής δίχως καμία γρατζουνιά, από την τρακαρισμένη του Porsche Cayenne GTS.

H σφοδρότητα του τροχαίου ατυχήματος ήταν τέτοια, που η Αστυνομία της Μασαχουσέτης αναγκάστηκε να κλείσει και τα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου για περισσότερες από τρεις ώρες, αφού στο σημείο προσγειώθηκε ελικόπτερο για να παραλάβει τον βαριά τραυματία και το νεκρό οδηγό.

Συγγενείς του Σαράντου Τσακιρέλλη, οι οποίοι όπως είναι λογικό ανησύχησαν μαθαίνοντας τα νέα από την τηλεόραση, δέχθηκαν δεκάδες αγωνιώδη μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς και φίλους, δοξάζοντας τον Άγιο Ιγνάτιο που τον προστάτευσε, μέσω του φυλαχτού που φορά συνεχώς πάνω του...

(Ρεπορτάζ: bostonherald.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey