Επένδυση με Οψιμούλη, πήρε και Σχίζα!

26/09/2012 - 23:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2012 - 10:54

Στον Αιολικό δε σταματούν οι προσθήκες σε ότι αφορά παίκτες, που μπορούν να αγωνιστούν ως "μικροί" ηλικιακά στη βασική ενδεκάδα.

Οι διοικούντες το σύλλογο της Μυτιλήνης αποφάσισαν να επενδύσουν στο μέλλον, αποκτώντας και τον 18χρονο Γιώργο Οψιμούλη από τον Παναργειακό. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακόμισε στη Μυτιλήνη για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συμφώνησε να αγωνίζεται στον Αιολικό για την επόμενη τετραετία.

Από προχθές προπονείται με την ομάδα της Μυτιλήνης και ο 20χρονος ακραίος αμυντικός Στάθης Σχίζας, που κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε αρχικά στον Εθνικό Αστέρα (Α' Γύρο) και στον Αήττητο Σπάτων (Β' Γύρο), ώντας συμπαίκτης του επίσης νεοαποκτηθέντα Μανουσάκη.

Ο Σχίζας είναι γεννημένος το 1992 και πριν πάρει μεταγραφή στον Εθνικό Αστέρα, αγωνίστηκε πρόπερσι με επιτυχία στον Οδυσσέα Νυδρίου, ομάδα του 5ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και τη σεζόν 2009-10 στον Τηλυκράτη Λευκάδας επίσης στη Δ' Εθνική (20 συμμετοχές). Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα νέων του Πανιωνίου.

Αναφορικά με τους δύο ποδοσφαιριστές από τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι θα δοκιμάζονταν στις προπονήσεις από τους Πιττό και Κομνηνό, οι υποθέσεις τους ναυάγησαν...

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey