Πρόωρο διαζύγιο με Καπίνο!

04/10/2012 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2012 - 17:27

Τελικά, δεν έμελλε να στεριώσει στη Μυτιλήνη ο Κώστας Καπίνο, με τη διοίκηση του Αιολικού να ανακοινώνει πριν τη σημερινή προπόνηση το τέλος της συνεργασίας της με το νεαρό αμυντικό.

Ο Καπίνο, που ήρθε στο νησί με την προοπτική να καλύψει τη μία από τις τρεις θέσεις "μικρών" ηλικιακά ποδοσφαιριστών στην 11άδα, δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Την περασμένη Δευτέρα (1/10), οι διοικούντες κάλεσαν σε απολογία τον ποδοσφαιριστή μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε.

Αν και αρχικά, υπήρχε η σκέψη να δοθεί... συγχωροχάρτι με την επιβολή χρηματικού προστίμου, τελικώς λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Θόδωρος Δουβαλέτας εκ μέρους της διοίκησης του Αιολικού είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Καπίνο, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του συλλόγου να λυθεί η συνεργασία μαζί του. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές από τη μεριά του Αιολικού, που αρκέστηκε σε ανακοίνωσή του να ευχηθεί καλή συνέχεια στο νεαρό αμυντικό.

Αναμφίβολα, η εξέλιξη αυτή δε χαροποίησε τον ποδοσφαιριστή, που προσπαθούσε με κάθε τρόπο στις προπονήσεις να αλλάξει το κλίμα και να πείσει διοίκηση και τεχνικό τιμ πως αξίζει μια θέση στην ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey