Κέρδος, Γκόντζος και Σχίζας

10/10/2012 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2012 - 12:27

Ο Αιολικός φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Προοδευτική Σκ. Καλλονής, σε ένα ανεπίσημο φιλικό ματς που είχε το χαρακτήρα του προπονητικού διτέρματος και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα των Πιττού - Κομνηνού κέρδισε με 5-0 την αντίστοιχη του Μανόλη Εμαννουήλ, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Μιχάλης Δούμπλατζης (45' και 50'), ο Χάρης Γκόντζος (67' και 75') και ο Νίκος Πετρουζέλλης (84').

Ο Αιολικός δυσκολεύτηκε στο Α' Ημίχρονο να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας της Σκάλας και το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του 45λέπτου, με τον Δούμπλατζη. Είχε προηγηθεί δοκάρι του Καλλιμαντζέρου.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Μυτιλήνης "λύθηκε" και πέτυχε το 2-0 ξανά με τον Δούμπλατζη έπειτα από εντυπωσιακή απόκρουση του Μαλλή σε κεφαλιά του Διονυσάτου και κοντινή προβολή του υψηλόσωμου επιθετικού. Ο Χάρης Γκόντζος ανέλαβε δράση αμέσως μετά και με δύο δικά του τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 πέτυχε ο Νίκος Πετρουζέλλης.

Aiolikos_Proo_filiko_tarlas_fasi2slΗ Προοδευτική φανέρωσε ξανά κάποιες αρετές στο παιχνίδι της, ιδίως στις κόντρα επιθέσεις και σίγουρα η βαθμολογική της θέση στην Α' Κατηγορία είναι πλασματική.

Για τον Αιολικό, κέρδος αποτέλεσε ο Χάρης Γκόντζος που ενσωματώνεται σιγά - σιγά και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, καθώς επίσης και ο νεαρός μπακ Στάθης Σχίζας, ο οποίος έδειξε πως χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας. Σταθερά ανοδική πορεία και για τον Βασίλη Μάντζιο, ενώ ο Τρακάκης στο πρώτο 45λεπτο πρόσθεσε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τρακάκης, Βαξεβάνης, Καδής, Διακορώνας, Χατζηκυριάκος, Πετρουζέλλης, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Καλλιμαντζέρος, Μάντζιος. Έπαιξαν και οι: Σουτζόγλου, Σχίζς, Μπιτσικώκος, Κατσαρός, Γκόντζος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μαλλής, Κεραμιδάς, Τουμπακάρης, Μπίρης, Ιγν. Νανίδης, Τζουβανέλλης. Κέλπαλης, Βαμβουκλής, Κουζιώνης, Κουμέλλης, Μαραγκός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey