Ξεμούδιασμα και 5-2 τον Ατρόμητο

10/10/2012 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2012 - 20:00

Με σκορ 5-2 υπέρ του Αιολικού ολοκληρώθηκε το απόγευμα το προπονητικό δίτερμα κόντρα στον Ατρόμητο, που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας σε δύο 40λεπτα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στο Α' Ημίχρονο, με τον Παναγιώτη Πιττό και τον Γιώργο Κομνηνό να δίνουν σταδιακά χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες βρίσκονταν στη διάθεσή τους.

Δεν αγωνίστηκε ο Κριτσωτάκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο, ο Τρακάκης που χτύπησε στο δάχτυλο και φορά νάρθηκα, οι επίσης τραυματίες Παπαλόπουλος, Κροτσίδας και Κουκέλλης, καθώς και ο Χατζηκυριάκος για προσωπικούς λόγους. Στα τελευταία λεπτά πέρασε στο ματς ο Μάκης Μουτζούρης, που αποθεραπεύτηκε και ακολουθεί τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Στρατής Μυρογιάννης, από την άλλη πλευρά, παρέταξε τον Ατρόμητο με τους βασικούς του ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών, των οποίων την παρουσία στερείται εδώ και μέρες και στο πρωτάθλημα.

Ο Αιολικός άνοιξε το σκορ με τον Διονυσάτο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο ημίχρονο στο 3-0, χάρη σε δύο τέρματα των Πετρουζέλλη και Γκόντζου.

Στην επανάληψη, λόγω των πολλών αλλαγών οι συσχετισμοί άλλαξαν και ο Ατρόμητος μείωσε αρχικά σε 3-1 με τον Κούτσα, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του νεαρού Δεσποτίδη, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη (3-2).

Οι παίκτες των Πιττού - Κομνηνού σοβαρεύτηκαν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βουργουτζής να πετύχει το τέταρτο γκολ του Αιολικού (4-2) και το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Κοντονίκα.

Για τον Αιολικό αγωνίστηκαν οι: Σουτζόγλου, Καδής, Βαξεβάνης, Σχίζας, Καλλιμαντζέρος, Μίχος, Πετρουζέλλης, Διονυσάτος, Μάντζιος, Γκόντζος, Δούμπλατζης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Κατσαρός, Διακορώνας, Οψιμούλης, Μπιτσικώκος, Μουτζούρης, Γ. Βουργουτζής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey