Ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

15/10/2012 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2012 - 14:18

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και του Αιολικού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και στην ομάδα εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης να παρουσιαστεί πανέτοιμο τόσο οργανωτικά σε θέματα διοίκησης, όσο και αγωνιστικά.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αιολικού έδωσε το πρωί στη δημοσιότητα την αδιευκρίνιστη -η αλήθεια είναι μέχρι σήμερα- σύνθεση του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου, παρά τις δύο Γενικές Συνελεύσεις της ομάδας στα τέλη του καλοκαιριού.

Και επίσημα πλέον εκτός διοίκησης είναι ο επί σειρά ετών παράγοντας του συλλόγου Σταύρος Γρυπιώτης, όπως και ο Ηλίας Μαλαματίνας που είχε αποχωρήσει μαζί του την ίδια περίοδο, μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν για το σχεδιασμό της φετινής ομάδας.

Ενεργό ρόλο αναλαμβάνει ξανά ο Παναγιώτης Κουλουκάκης, ως Γενικός Γραμματέας, ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Γιαϊτζόγλου, αλλά και ο Βαλάντης Γονατάς μέλος του ΣΦΑΜ, που αποτελούν και τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση.

Αντιπρόεδρος τίθεται ο Σαράντος Τσακιρέλης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ στο Δ.Σ παραμένει ο άλλοτε Πρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης και ο δημοσιογράφος Νίκος Μανάβης.

Στις θέσεις των Γενικών Αρχηγών, ο Σταύρος Βουργουτζής με πλούσια εμπειρία τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, συνεπικουρούμενος από τον Σπύρο Διαμαντίδη. 

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Ταξιάρχης Βέρρος

Αντιπρόεδρος: Σαράντος Τσακιρέλης

Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Κουλουκάκης

Ταμίας: Θεόδωρος Δουβαλέτας

Μέλη: Γιάννης Φλωρίδης, Νίκος Γιαϊτζόγλου, Νίκος Μανάβης, Χρυσοβαλάντης Γονατάς, Σταύρος Βουργουτζής

Γενικοί Αρχηγοί: Σταύρος Βουργουτζής, Σπύρος Διαμαντίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey