Βαρύ το κλίμα για Πιττό

23/10/2012 - 10:31 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2012 - 11:23

aiolikos_pittos_training1_slΣτον Αιολικό, η ήττα από τον Ιάσωνα και η κακή εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο στο Ίλιον είναι πιθανό να φέρουν ανακατατάξεις εντός των αποδυτηρίων.

Παρά το γεγονός πως η ευθύνη δεν εντοπίζεται αποκλειστικά στο πρόσωπο του Παναγιώτη Πιττού, το γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι για πρώτη φορά τόσο σύντομο, αναγκάζει τους διοικούντες να σκεφτούν όλες τις πιθανές λύσεις.

Χθες το βράδυ μάλιστα, υπήρξε μαραθώνια έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο οποίο κατατέθηκαν όλες οι απόψεις και αναμένεται σήμερα να υπάρξει νέα συνάντηση των μελών της διοίκησης, ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και τα σενάρια εν όψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω είναι τρία. Το πρώτο δεν αποκλείει την παραμονή του Πιττού τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Το δεύτερο θέλει την ομάδα της Μυτιλήνης να κατεβαίνει με υπηρεσιακό κόουτς τον Γιώργο Κομνηνό. Και το τρίτο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από προπονητή εντός ή εκτός νησιού.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, αφού άπαντες εντός του ΔΣ συμφώνησαν χθες βράδυ, ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αιωρείται το συγκεκριμένο θέμα στη διάρκεια της προετοιμασία της ομάδας για το ματς της 2ης Αγωνιστικής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey