Παραιτήθηκε ο Πιττός!

23/10/2012 - 22:18

Pittos_Aiolikos_coach8Παρελθόν από τη θέση του προπονητή του Αιολικού έιναι εδώ και λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Πιττός, που υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας, η οποία έγινε αποδεκτή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατά την ένδοξη εποχή στην ομάδα της Μυτιλήνης, μετά τη συμπλήρωση δύο μηνών στον πάγκο του Αιολικού και το αρνητικό αποτέλεσμα στο Ίλιον στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και πλέον οι διοικούντες βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Το διαζύγιο μεταξύ Πιττού και Αιολικού μπορεί να χαρακτηριστεί βελούδινο, με τον τέως προπονητή της ομάδας να αναγνωρίζει την προσπάθεια των διοικούντων, που με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την αγνότητά και τη ντομπροσύνη του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού τονίζεται: "Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έκανε δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Πιττού, αποδεχόμενο τη λύση της συνεργασίας μαζί του από το πόστο του προπονητή.

Για όλους εμάς στη διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης, η προσφορά του Παναγιώτη Πιττού στο σύλλογο ήταν και παραμένει αδιαμφισβήτη. Στις μέρες μας, δε συναντά εύκολα κανείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, ανθρώπους με την αγνότητα του χαρακτήρα του, ντόμπρους και τόσο παθιασμένους με τον Αιολικό.

Μπορεί η συνεργασία μας να διακόπηκε, ωστόσο αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε και δημόσια έιναι πως η πόρτα του Αιολικού θα είναι πάντοτε ανοικτή. Η διοίκηση απήυθυνε στον Παναγιώτη Πιττό πρόταση για την ανάληψη διοικητικού πόστου στο σύλλογο, με την ευχή να την αποδεχθεί σε χρόνο που θα κρίνει ότι είναι έτοιμος και να μας βοηθήσει με τις πολύτιμες εμπειρίες του να οδηγήσουμε τον Αιολικό εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικό Μυτιλήνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey