Εφικτός Κοκκινέλλης, δύσκολος Ταουσιάνης!

23/10/2012 - 23:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2012 - 23:24

kokkinellis_fotis_aiolikos_2011Στον Αιολικό οφείλουν πλέον να τρέξουν τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή το συντομότερο δυνατό, ώστε ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Πιττού να κερδίσει έστω και μια μέρα προετοιμασίας πριν το κρίσιμο ματς με το Αιγάλεω, για τη 2η Αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει πολλές εναλλακτικές και το πιθανότερο είναι να κινηθεί σε γνώριμα... νερά, ώστε να μην μπλέξει σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, που έχει καθίσει με επιτυχία στον πάγκο της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν, είναι ο Νο1 στόχος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και πιθανότατα αύριο να πραγματοποιηθεί συνάντησή του με τους διοικούντες το σύλλογο της Μυτιλήνης.

Αποτελεί γνώστη της ομάδας, της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό, εμπνέει το σεβασμό, είναι κάτοχος UEFA B' και το κυριότερο δε δεσμεύεται με καμία ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

taousianis_giannis_coach_rouvas1Θεωρείται πάντως σίγουρο, ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσουν και ονόματα προπονητών που απασχόλησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη διοίκηση και το καλοκαίρι, όπως εκείνο του Γιάννη Ταουσιάνη. Ο πρώην προπονητής του Ρούβα παραμένει χωρίς ομάδα, ωστόσο πρόβλημα αποτελούν οι φιλοδοξίες του να καθίσει σε πάγκο ανώτερης κατηγορίας. Πρόκειται εξάλλου για έναν προπονητή με δίπλωμα UEFA A', που το όνομά του συζητιέται αυτές τις μέρες σε δύο τουλάχιστον ομάδες της Football League.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Αιολικού καλείται να αποφασίσει άμεσα για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Πιττού, αφού δε χωρά πλέον καμία επιπρόσθετη καθυστέρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey