Νέα εποχή με Κοκκινέλλη στον πάγκο!

24/10/2012 - 12:53 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2012 - 12:59

Η διοίκηση του Αιολικού και ο Φώτης Κοκκινέλλης τα βρήκαν σε όλα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους σήμερα το πρωί κι έτσι στην ομάδα της Μυτιλήνης ξεκινά από το μεσημέρι η προετοιμασία για το ματς με το Αιγάλεω, με τον έμπειρο κόουτς να επιστρέφει σε γνωστά λημέρια.

Ο Κοκκινέλλης, που είχε αναλάβει τις τύχες του Αιολικού τον Ιούλιο του 2010 και αποχώρησε πέρυσι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, επιστρέφει στον πάγκο με σκοπό η ομάδα να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να δείξει τις δυνατότητές της, αξιοποιώντας το ρόστερ της.

Από τη μεριά της η διοίκηση, αν και προς στιγμή σκέφτηκε τη λύση ενός προπονητή εκτός νησιού και συγκεκριμένα του Γιάννη Ταουσιάνη, όμως ο φιλόδοξος τεχνικός δεν ήταν άμεσα διθέσιμος, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να κάτσει σε πάγκο ομάδας της Football League.

Το διοικητικό συμβούλιο δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη και επέλεξε τον Κοκκινέλλη με γνώμονα το γεγονός, πως ήταν και είναι άριστος γνώστης της ομάδας, έχει παραστάσεις από την κατηγορία, ενώ δε χρειάζεται και κάποιο χρονικό περιθώριο προσαρμογής στο νησί, όπως πιθανά ένας συνδελφός του μακριά από τη Λέσβο.

Έτσι, η προγραμαμτισμένη για σήμερα προπόνηση του Αιολικού στο Δημοτικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκκινέλλη, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Γιώργο Κομνηνό, που παραμένει στην ομάδα έχοντας εκτιμηθεί το έργο του στην προετοιμασία.

Λιτη η ανακοίνωση του ΔΣ του Αιολικού: "Σας ανακοινώνουμε πως απο σήμερα προπονητής του Αιολικού αναλαμβάνει ο Φώτης Κοκκινέλλης, με άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Κομνηνό .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey