Πρώτη προπόνηση με Κοκκινέλλη [pics]

24/10/2012 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2012 - 00:34

Kokkinellis_Aiolikos_training_2012_13_1Ο Φώτης Κοκκινέλλης έπιασε αμέσως δουλειά στον Αιολικό και το μεσημέρι πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας της Μυτιλήνης στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Νωρίτερα, στον "Ταρλά" σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο παραβρέθηκε στα αποδυτήρια για να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές το νέο προπονητή, που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Κομνηνό, ο οποίος παραμένει στο τεχνικό τιμ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Ταξιάρχης Βέρρος μίλησε στους παίκτες, ζητώντας τους να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση στο Ίλιον, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στο φιλόδοξο φέτος Αιγάλεω, για τη 2η Αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Moutzouris_travmatias_xeri_1Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και είχε αρκετή ένταση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν και ένας μικροτραυματισμός του Μουτζούρη στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να μεταβεί στο "Βοστάνειο", όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας, χωρίς πάντως ο τραυματισμός του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey