Με Σπετσιώτη προπονητή τερματοφυλάκων

25/10/2012 - 21:15 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2012 - 22:08

Spetsiotis_AiolikosGK_Coach1Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Αιολικός, που ενέταξε στο δυναμικό του τεχνικού τιμ τον Γιώργο Σπετσιώτη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Σπετσιώτης, που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης παλαιότερα στο ξεκίνημα της καριέρας του και παραμάνει εν ενεργεία τερματοφύλακας στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής φέτος, παρακολούθησε το καλοκαίρι τη Σχολή Προπονητών για το δίπλωμα UEFA B', παίρνοντας την πιστοποίηση για την επόμενη διετία.

Ο Αιολικός θέλησε να αξιοποιήσει τις φιλοδοξίες και το ταλέντο του, πρότεινε στον Σπετσιώτη να αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη του Φώτη Κοκκινέλλη.

Ο Σπετσιώτης, που ήταν έτοιμος να αναλάβει και το καλοκαίρι αλλά είχε διαφωνήσει τότε ο Παναγιώτης Πιττός, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και το μεσημέρι βρέθηκε σητν Αγία Μαρίνα, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους Ιάκωβο Σουτζόγλου, Τάσο Τρακάκη, Στρατή Κάμπερ και Τζίμι Ζαφειρίου, απόντος του τραυματία Παπαλόπουλου.

Spetsiotis_AiolikosGK_Coach2Spetsiotis_AiolikosGK_Coach3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey