Βουργουτζής: "Πιστεύουμε σε μια αντίδραση"

26/10/2012 - 10:09

O Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Σταύρος Βουργουτζής μίλησε στο "SL" για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τα επερχόμενα ματς πρωταθλήματος, έκανε ειδική μνεία στην πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Πιττό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα της Μυτιλήνης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τι προσδοκά η διοίκηση ότι μπορεί να φέρει άμεσα η αλλαγή προπονητή;

"Ευελπιστούμε σε μια αντίδραση. Η αλλαγή προπονητή σχεδόν πάντα φέρνει κάτι καινούριο σε μια ομάδα. Ο Φώτης Κοκκινέλλης γνωρίζει καλά τον Αιολικό, αλλά και την κατηγορία του Περιφερειακού. Πιστεύουμε λοιπόν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μέσα από τις προπονήσεις και τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος."

Η ενσωμάτωση του Γιώργου Σπετσιώτη στο τεχνικό τιμ, ως προπονητή τερματοφυλάκων, τίνος πρωτοβουλία ήταν;

"Κατ' αρχήν θεωρώ ότι η προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Σπετσιώτη, που θα δουλέψει αποκλειστικά με τους τερματοφύλακες, είναι μια θετική εξέλιξη για τον Αιολικό. Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην ομάδα. Το είχαμε συζητήσει ως διοίκηση και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, όμως τότε ο προπονητής έκρινε πως δεν ήταν απαραίτητο. Ο Γιώργος είναι παιδί του Αιολικού, φόρεσε τη φανέλα του και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα στην ομάδα μας."

Ο Παναγιώτης Πιττός έφυγε σα φίλος από τον Αιολικό;

"Εννοείται πως η σχέση μας με τον Παναγιώτη Πιττό ήταν, είναι και θα είναι πάρα πολύ καλή. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την προσφορά του στον Αιολικό, όχι μόνο στην παρούσα φάση, αλλά διαχρονικά ως παίκτης, προπονητής ή παράγοντας. Απλώς, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτή τη συνεργασία κατά τη φετινή περίοδο. Η διοίκηση τόνισε, το αναφέρει εξάλλου και μέσα στην ανακοίνωση, πως η πόρτα του Αιολικού θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον Παναγιώτη Πιττό. Και όχι μόνο. Η ομάδα χρειάζεται κοντά της κάθε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που έχει βοηθήσει ώστε το όνομα Αιολικός να γίνει ευρέως γνωστό στο Πανελλήνιο, σε εποχές που για να αναφερθούν οι αθηναϊκές εφημερίδες σε μια επαρχιακή ομάδα, έπρεπε να κάνει τη διαφορά στις εθνικές κατηγορίες..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey