Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα (5/11)

29/10/2012 - 00:50 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2012 - 01:22

Όπως λίγο έως πολύ αναμενόταν, η βαριά ήττα σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση του Αιολικού κόντρα στο Αιγάλεω, δρομολόγησε άμεσες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Η ομάδα οδηγείται και… επισήμως σε κρίση, η οποία ξεφεύγει όπως είναι φυσικό από το αγωνιστικό σκέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου η οποία και θα πραγματοποιηθεί την άλλη Δευτέρα. Παράλληλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, στο αποκορύφωμα της εσωστρέφειας που... κατατρώει τον Αιολικό, υπέβαλλαν την παραίτησή τους.  Μέχρι τη γενική συνέλευση, διαχειριστής της ομάδας ορίστηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Μανάβης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τη βαριά ήττα στο σημερινό αγώνα με το Αιγάλεω, το Δ.Σ του Αιολικού συνεδρίασε εκτάκτως και συνεκτιμήθηκαν:

-Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, η οποία απέχει πολύ από τις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της.

-Οι αδυναμίες που προκύπτουν στη λειτουργία της ομάδας λόγω έλλειψης ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν αφιλοκερδώς.

-Οι συνεχείς κριτικές που δέχεται το Δ.Σ. από τις αρχές Αυγούστου.

-Το ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί στις δύο γενικές συνελεύσεις απέχουν από αυτούς που έχουν επιτευχθεί.

Συναισθανόμενο λοιπόν τις ιστορικές ευθύνες που έχει αναλάβει και δεδομένου ότι είναι προσωρινό Δ.Σ., αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Λέσβου, στις 7.00 το απόγευμα, παραιτούμενο παράλληλα σύσσωμο.

Στη συνέλευση καλούνται να λάβουν μέρος όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ.. Μέχρι τη Γενική Συνέλευση, διαχειριστής της ομάδας θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μελών Νίκος Μανάβης.

Το Δ.Σ. πιστεύει ότι παρά το κακό αγωνιστικό ξεκίνημα, η ομάδα του Αιολικού θα βρει το δρόμο της και θα πετύχει το στόχο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey