Αποχή χθες και εξηγήσεις από τη διοίκηση

01/11/2012 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2012 - 13:08

Η βαριά εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω την περασμένη Κυριακή δρομολόγησε εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου και την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης την προσεχή Δευτέρα (5/11).

Χθες βέβαια οι εξελίξεις αυτές επηρέασαν και το αγωνιστικό σκέλος, αφού η προπόνηση των ποδοσφαιριστών δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα ο Φώτης Κοκκινέλλης να πάει μια μέρα πίσω τον προγραμματισμό της προετοιμασίας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ στην Αθήνα.

Αντί προπόνησης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των παικτών συνάντηση μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, όπου δόθηκαν εξηγήσεις για την παραίτηση των μελών του, καθώς και διαβεβαιώσεις για την επόμενη μέρα.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος στάθηκε στις δύο άσχημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας ωστόσο πως τη Δευτέρα μπορεί και πρέπει να βρεθεί λύση για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους κατέθεσαν τους προβληματισμούς για συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία παραμένουν άλυτα, ζητώντας κάποιες διαβεβαιώσεις αναφορικά με το άμεσο μέλλον και αποχώρησαν έπειτα από περίπου 2,5 ώρες διαβουλεύσεων.

Η σημερινή προπόνηση του Αιολικού θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όχι όμως σε συνθετικό τάπητα, αφού η ΕΠΣΛ δεν είχε ελεύθερες ώρες στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής. Οι παίκτες θα προπονηθούν στην Αγία Μαρίνα και αύριο στο Γήπεδο των Δικαστηρίων. Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για το Σάββατο σε Γήπεδο της Αθήνας.

Στα αγωνιστικά, ο Κοκκινέλλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χατζηκυριάκο που αποβλήθηκε την Κυριακή, όπως και στους μακροχρόνια απόντες Κουκέλλη, Κροτσίδα, Κατσαρό και Παπαλόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής, με βοηθούς του Μάντη και Πουλακάκη του ίδιου Συνδέσμου.

Ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ θα ξεκινήσει, για συγκοινωνιακούς λόγους, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ώστε νε εξυπηρετηθεί η ομάδα της Μυτιλήνης κατά την επιστροφή της στο νησί της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey