Πάει με προβλήματα στο Ρουφ

02/11/2012 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2012 - 14:47

petrouzellis_aiolikos_training_sl5Ο Αιολικός δε διάγει τις καλύτερες μέρες του, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, με αποτέλεσμα ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ την Κυριακή να χαρακτηρίζεται κρίσιμος αναφορικά με το μέλλον και τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

Δεδομένης της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα (5/11) έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στο Επιμελητήριο Λέσβου (19:00) και με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μηδενική συγκομιδή βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Αιολικός θα ψάξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον επίσης ουραγό ΠΑΟ Ρουφ, που αγνοεί όχι μόνο τους βαθμούς αλλά και το γκολ.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης γνωρίζει ότι η απουσία του Χατζηκυριάκου, ο οποίος αποβλήθηκε αδικαιολόγητα κόντρα στο Αιγάλεω, τον αναγκάζει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην αριστερή πτέρυγα. Εκτός αυτού όμως, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νίκο Πετρουζέλλη, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό και απλώς πραγματοποίησε ελαφρύ τρέξιμο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της Μυτιλήνης -κόντρα στις περί του αντιθέτου προβλέψεις- θα μεταβεί κανονικά στην Αθήνα. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου αεροπορικώς και παρά την αναπροσαρμογή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων την Κυριακή, θα επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας, της πιο κρίσιμης ημέρας -μέχρι την επόμενη- για το άμεσο μέλλον του ιστορικού σωματείου του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey