Υπό την... κηδεμονία της ΕΠΣΛ ως τα Χριστούγεννα

06/11/2012 - 16:57 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2012 - 17:09

Σε μία από τις πιο πολυπληθείς Γενικές Συνελεύσεις και μετά από πολύωρη συνεδρίαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Λέσβου και τελείωσε στις 11 τη νύχτα, ουσιαστικά η ιστορική ομάδα του Αιολικού πήρε παράταση ζωής μίας ακόμη εβδομάδας θα πούμε εμείς, με την αβεβαιότητα να χαρακτηρίζει ακόμη το άμεσο μέλλον της.

Με την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων του Προέδρου του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρου, αλλά και του αποχωρήσαντα το καλοκαίρι ιστορικού παράγοντα της ομάδας Σταύρου Γρυπιώτη, καθώς και μίας σειράς αντεγκλήσεων και θλιβερών προσωπικών συγκρούσεων ανάμεσα σε πρώην παραγόντες, ακόμη και ανθρώπων που εργάστηκαν μαζί στην ομάδα, ακολούθησε μία διαπραγμάτευση επί της ουσίας, για να βρεθεί η «χρυσή» τομή, ανάμεσα στο δίπολο Βέρρου-Γρυπιώτη, χωρίς ωστόσο χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Με τις καθοριστικές παρεμβάσεις στη συνέλευση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου, αλλά και του τέως Προέδρου της ομάδας Παντελή Πατερέλλη, η Γενική Συνέλευση  κατέληξε στη συνέχιση της πορείας από το παρόν διοικητικό σχήμα (σ.σ χωρίς να έχει διευκρινιστεί το αν θα συμμετέχει και ο πρόσφατα παραιτηθείς Παναγιώτης Κουλουκάκης), με τη δέσμευση πραγματοποίησης συνεδρίασης στο εξής του Δ.Σ. κάθε Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΣ, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης κ. Ψαρρόπουλου και του Σταύρου Γρυπιώτη.

Η εξέλιξη αυτή, ήταν ας σημειωθεί και η ελάχιστη υποχώρηση της πλευράς Γρυπιώτη, που νωρίτερα είχε εκφράσει σε κάθε τόνο την άποψή του πως η παρούσα ομάδα, θα έχει βγει εκτός στόχων μέχρι τα Χριστούγεννα και ως εκ τούτου δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα εγχείρημα, στη δόμηση του οποίου ούτε συμμετείχε, ούτε συμφωνούσε εξαρχής.

Με δεδομένη ωστόσο την ανυπαρξία οποιασδήποτε άλλης πρότασης για συμμετοχή στη διοίκηση, ή ακόμα και ανάληψης της διοίκησης, το σώμα της συνέλευσης διέκρινε πως η μοναδική λύση, θα ήταν η συμπόρευση Βέρρου – Γρυπιώτη στα πρότυπα τα περσινά, η οποία αυτή τη στιγμή τουλάχιστον που μιλάμε, εξακολουθεί να φαντάζει αδύνατη.

Στο δια ταύτα, η «καυτή πατάτα» παραμένει στα χέρια του Ταξιάρχη Βέρρου και του Θοδωρή Δουβαλέτα κυρίως, που καλούνται να «τρέξουν» τις διαδικασίες της ομάδας τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, υποστηρίζοντας τις σωστές και τις λάθος επιλογές τους το καλοκαίρι και αναζητώντας οικονομικούς πόρους για να τα καταφέρουν. Καθώς ήταν ξεκάθαρο από τη μεριά της διοίκησης που παραιτήθηκε πριν από μία εβδομάδα, πως με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πληρωμές.

Για πρώτη φορά όμως διαφάνηκε πως σπάει το «απόστημα» της εσωστρέφειας, που είναι ικανό να διαφοροποιήσει τις δυνατότητες της ομάδας να αντλήσει χρήματα -ειδικά από τη διαδικασία εγγραφής μελών- με μία πιο μεθοδική δουλειά και ενδεχομένως με μία πιο ενθουσιώδη εθελοντική συμμετοχή του κόσμου και των ανθρώπων της ομάδας που ως σήμερα ήταν ανενεργοί. 

Άλλωστε ο ίδιος ο Σταύρος Γρυπιώτης, δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει στην εγγραφή μελών αλλά και στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας, βάζοντας τέλος και στους όποιους υπαινιγμούς, ότι με την αδιάφορη στάση του, τορπιλιζόταν η όποια προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey