Γρυπιώτης: "Δεν μπορώ (τώρα) να υποστηρίξω ένα λάθος..."

06/11/2012 - 18:37 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2012 - 18:47

Εξαρχής η τοποθέτηση του Σταύρου Γρυπιώτη στη συνέλευση, είχε αξιολογηθεί ως βαρύνουσας σημασίας, δεδομένου πως η απουσία του από το διοικητικό σχήμα, αποκάλυψε τη «γύμνια» της ομάδας σε γνώσεις καθαρά ποδοσφαιρικές και ανέδειξε –κακά τα ψέματα- μία πολεμική μεταξύ των «Αιολικών» που υποστήριζαν είτε τη μία είτε την άλλη πλευρά.

Ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας, πήρε το λόγο όταν άρχισαν οι τοποθετήσεις και θέλησε να καταθέσει ενώπιον της συνέλευσης, τη δική του εκδοχή για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Αιολικό το καλοκαίρι, θέλοντας έτσι να βάλει και ένα τέλος στην όποια παραφιλολογία είχε αναπτυχθεί γύρω από την τροπή που είχαν λάβει οι σχέσεις του με τον Ταξιάρχη Βέρρο.

Ο Σταύρος Γρυπιώτης χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ένα μεγάλο λάθος» το στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι, υποστηρίζοντας πως ο Πρόεδρος δεν τον ακολούθησε στην προτροπή του να μην χαμηλώσουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα τον προϋπολογισμό της ομάδας.

Αντικρούοντας το επιχείρημα της πλευράς της διοίκησης πως με τις δικές της διαπραγματεύσεις, επετεύχθησαν ευνοϊκότερες για την ομάδα συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές, ο Σταύρος Γρυπιώτης υποστήριξε πως με 97.000 ευρώ θα είχε κλείσει όλους τους ντόπιους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και των Καπταγιάννη, Καραβασίλη, Λαλά και Μιχαλάκη (σ.σ και κάποιων άλλων που δεν θέλησε να κατονομάσει).

Για την υπόθεση του Άκη Μιχαλάκη μάλιστα, ο πρώην παράγοντας της ομάδας, έκανε ειδική αναφορά ασκώντας κριτική στη διοίκηση, τονίζοντας πως χάθηκε ένας σημαντικός παίκτης και με μικρό χρηματικό αντάλλαγμα.

Ο Σταύρος Γρυπιώτης στη συνέχεια της ανάλυσής του στους λόγους της ρήξης με τον Ταξιάρχη Βέρρο το καλοκαίρι, προσέθεσε πως με αυτό το ρόστερ που είχε εξουσιοδοτηθεί να φτιάξει και με την προσθήκη τριών παικτών από έξω, που θα ανέβαζαν το μπάτζετ στη χειρότερη στα 150.000 ευρώ συνολικά (σ.σ μόνο για παίκτες), ο Αιολικός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για να βγει άνετα στην κατηγορία.

Σε γενικές γραμμές ο Σταύρος Γρυπιώτης άφησε να εννοηθεί πως ο Πρόεδρος με τις κινήσεις του στα τέλη του καλοκαιριού, ήθελε με τον τρόπο του να μείνει μόνος –όπως σήμερα παραπονείται ότι ξέμεινε.

Όπως και ο Ταξιάρχης Βέρρος έτσι και ο Σταύρος Γρυπιώτης, αναφέρθηκε και στις δικές του επαφές με έναν άλλο σημαντικό επιχειρηματία που βρέθηκε σε συζητήσεις για να μπει στη διοίκηση της ομάδας, τον κ. Τρύφωνα, λέγοντας πως ο επιχειρηματίας είχε συμφωνήσει να βοηθήσει οικονομικά μετά από τα Χριστούγεννα και εκείνος, για να μπορέσει η ομάδα -αν ήταν μέσα στους στόχους της- να κάνει την υπέρβαση. Ωστόσο σύμφωνα με το Σταύρο Γρυπιώτη, ο κ. Τρύφωνας έδωσε κάποια χρήματα από το καλοκαίρι για να βοηθήσει τις ενέργειες της διοίκησης.

Ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας, στην πορεία της συνέλευσης παρά το ότι είδε την πλευρά Βέρρου να υποχωρεί ένα βήμα, για να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι μαζί του και να εξετάσουν από κοινού την προοπτική σωτηρίας της ομάδας τουλάχιστον για την τρέχουσα χρονιά, ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αιτιολογώντας την απόφασή του αυτή, ο πρώην παράγοντας της ομάδας, υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει, από τη στιγμή που δεν πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και δεν συμφωνεί με το εγχείρημα που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Παρ΄ όλα αυτά, ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα είναι κοντά στο στόχο της στη διακοπή του πρωταθλήματος, τότε ενδεχομένως να μπει στη διαδικασία να ξαναμιλήσει για να μπει εκ νέου στη διοίκηση. Και με τις πολλές πιέσεις που δέχθηκε τόσο από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ όσο και από το σώμα, δέχθηκε να συμμετέχει τελικά στις συνεδριάσεις της ομάδας κάθε Δευτέρα, αλλά και να συνδράμει των προσπαθειών για να εγγραφούν μέλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey