Η καθοριστική συμβολή Ψαρρόπουλου

06/11/2012 - 20:41 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2012 - 11:46

Ενδεχομένως αν δεν ήταν «παρών», η χθεσινή συνέλευση να μην… τελείωνε ποτέ, αφού με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του όποτε χρειάστηκε, κατάφερνε και έβγαζε -τις πολλές η αλήθεια είναι- ατέρμονες συζητήσεις και άσκοπες αντιπαραθέσεις που εκτυλίχθηκαν από το αδιέξοδο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις της διοίκησης και πολλών μελών της συνέλευσης, πήρε το λόγο δείχνοντας το μοναδικό κατά τη γνώμη του μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσει ο Αιολικός για να ολοκληρώσει επιτυχώς τη χρονιά. Που δεν είναι άλλο από τη συνένωση των δυνάμεων του Ταξιάρχη Βέρρου και του Σταύρου Γρυπιώτη.

Ο κ. Ψαρρόπουλος καταθέτοντας και την άποψη πως σύντομα Αιολικός και ΑΕΛΚ θα ακολουθήσουν παράλληλους δρόμους, αφήνοντας πίσω την πολεμική που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, τόνισε πως είναι ζωτικής σημασίας η παρουσία του Αιολικού στη νέα διευρυμένη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής.

Αν καταφέρει και βγάλει τη φετινή χρονιά ο Αιολικός κατά την άποψη του Προέδρου της ΕΠΣΛ, τότε το καλοκαίρι θα υπάρξουν νέες και καλύτερες προοπτικές, αλλά και πιο ζεστό ενδιαφέρον από τους φερόμενους ως ενδιαφερόμενους επενδυτές (σ.σ. Τσακιρέλλη-Τρύφωνα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Ψαρρόπουλος δεν χαρίστηκε σε κανέναν εκ του… διπόλου (σ.σ Γρυπιώτη-Βέρρου), ασκώντας κριτική και στους δύο και καλώντας τους να παραμερίσουν τις διαφορές τους για το καλό της ομάδας.

Μάλιστα δική του πρόταση ήταν και αυτή που τελικά υιοθετήθηκε από τη συνέλευση, για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αιολικού στα γραφεία της ΕΠΣ, παρουσία τόσο του ιδίου, όσο και του Σταύρου Γρυπιώτη.

Στα πλέον σημαντικά της συνέλευσης, αναγνωρίζεται και η παραχώρηση της ΕΠΣ Λέσβου διά στόματος του Προέδρου της, ενός χώρου που θα στεγάσει τα γραφεία της ομάδας του Αιολικού για να βοηθηθεί οργανωτικά η προσπάθεια των διοικούντων, καθώς και του Γυμναστηρίου της Ένωσης.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως πέραν του Σταύρου Ψαρρόπουλου, σημαντική για την οικονομία της συνέλευσης, ήταν και η παρουσία του τέως Προέδρου της ομάδας Παντελή Πατερέλλη, που μπήκε μπροστά για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Βέρρο και Γρυπιώτη.

Αξιόλογη ήταν και η τοποθέτηση ενός ακόμη τέως Προέδρου της ομάδας, του Γιώργου Διακορώνα, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμερίσουν τα προσωπικά τους προς όφελος της ομάδας και να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέλευση να σημειώσουμε πως παρευρέθηκαν ακόμη ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανώλης Βόμβας, ο Μιχάλης Καραβασίλης, ο Στέλιος Αλμπάνης, ο Τάκης Τυροπώλης, ο Παναγιώτης Πλωμαρίτης, ο Στρατής Γεωργής και οι παλαίμαχοι Λάκης Μέγας, Γιάννης Μανούσος και Στέλιος Μαντζουράνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey