"Πάρε τον ΑΙΟ στα χέρια σου"!

07/11/2012 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2012 - 18:10

Ο Αιολικός  μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Ρουφ που τον κράτησε αγωνιστικά ζωντανό και αναπτέρωσε το ηθικό στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, καλείται να δώσει συνέχεια στην αρχή που έκανε κόντρα στον ΠΑΟ, απέναντι στον σκληροτράχηλο Άγιαξ Ταύρου.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως, το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι και το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης και των οργανωμένων φιλάθλων, είναι να επιτύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση κόσμου…

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι πέντε ευρώ.

"Ο Αιολικός απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και να αποδείξει στην ουσία την αγάπη του για την ομάδα τώρα που το έχει πιο πολυ ανάγκη από ποτε. Είναι ευκαιρία από κάθε άποψη, η κινητήριος και πραγματική δύναμη του ΑΙΟ, ο κόσμος του να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση,πως η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης είναι εδώ, θα είναι εδώ και θα βάλει τις βάσεις για να απογειωθεί ξανά για εκεί που τον έχει εναποθέσει η μνήμη κάθε Αιολικού! Όλοι το Σάββατο στο γήπεδο σε έναν γεμάτο Ταρλά!"

Για τα καθαρά αγωνιστικά να σημειώσουμε πως διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κακρίδης, με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Φούκη του Συνδέσμου Κορινθίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey