Τέλος ο Κριτσωτάκης

09/11/2012 - 12:27

kritsotakis_aiolikos_training_slΧώρισαν συναινετικά οι δρόμοι του Αιολικού και του Νίκου Κριτσωτάκη, σε μια συνεργασία που αποδείχθηκε πολύ πιο σύντομη απ' ότι και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος ίσως να φανταζόταν.

Ήταν εξαρχής άλλωστε γνωστό, πως ο κεντρικός αμυντικός που συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ΑΕΛΚ από το Περιφερειακό στη Football League 2, είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τα δύο προηγούμενα χρόνια και η επιστροφή του στα γήπεδα δε θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Η απόφαση του Κριτσωτάκη να μην ταξιδέψει την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ, σε συνδυασμό με τις παράλληλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά και με τις καθημερινές χιλιομετρικές αποστάσεις λόγω της διαμονής του στην Καλλονή και των προπονήσεων στη Μυτιλήνη, οδήγησαν τις δύο πλευρές σε οριστικό διαζύγιο.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης από την πλευρά του, βλέπει τις επιλογές του στα μετόπισθεν να μειώνονται αριθμητικά, ωστόσο είναι αναγκασμένος να πορευτεί κατά τέτοιο τρόπο τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, αναπροσαρμόζοντας τα πλάνα του ακόμα και με εσωτερικές αλλαγές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey