Μόνο νίκη, παρά την απουσία Πετρουζέλλη

09/11/2012 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2012 - 17:07

Aiolikos_mavra_perivraxionia_mantziosΤην απουσία του Νίκου Πετρουζέλλη καλέιται να αντιμετωπίσει ο Αιολικός, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Ο έμπειρος μέσος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο Κέντρο Εφοδιασμού Μεταφορών της Σπάρτης, καλούμενος να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Αποτέλεσμα αυτού και μέχρι να ορκιστεί σε περίπου τρεις εβδομάδες, να στερηθεί ο Αιολικός των υπηρεσιών του τουλάχιστον στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς με Άγιαξ Ταύρου και Περιστέρι.

Μάλιστα, τα πράγματα στην ομάδα της Μυτιλήνης θα δυσκολέψουν επικίνδυνα όταν σε λίγες ημέρες θα κληθεί και ο Αλέξης Καδής να μεταβεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα...

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Αιολικός ολοκληρώνει αυτή την ώρα την προετοιμασία του με τον Φώτη Κοκκινέλλη να μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Κώστα Χατζηκυριάκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στον αγώνα με το Αιγάλεω, αλλά και στον Αχιλλέα Κατσαρό που αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται κανονικά.

Σταθερά απόντες ο Θανάσσης Κουκέλλης και ο Πάτροκλος Κροτσίδας, όπως και ο εγχειρισμένος Κλεομένης Παπαλόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κακρίδης (Κορίνθου), με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Φούκη του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey