Πάει Αγιάσο με Περιστέρι!

13/11/2012 - 10:58 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2012 - 14:11

Xristofideio_Olympos_panoramic1Αυτό που δεν είχε συμβεί όλο το προηγούμενο διάστημα, να συμπέσει δηλαδή την ίδια μέρα εντός έδρας αγώνας του Αιολικού και της ΑΕΛΚ, βρίσκει εφαρμογή -κατά πάσα πιθανότητα- αυτήν την Κυριακή.

Ο Αιολικός υποδέχεται το Περιστέρι για την 5η Αγωνιστική του Περιφερειακού και η ΑΕΛΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η Αγωνιστική της Football League, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο αγώνων στον "Ταρλά".

Αν και η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα της Football League, το ματς των Καλλονιατών οδεύει προς την Κυριακή (18/11), ημέρα που είναι προγραμματισμένη και η αναμέτρηση του Αιολικού, από την ώρα μάλιστα που διενερήγηθκε στην ΕΠΟ η κλήρωση πρωταθλήματος.

Δεδομένου ότι η μεγάλη κατηγορία έχει το πλεονέκτημα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Αιολικός είχε δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να ζητήσει από την ΕΠΟ τον ορισμό του αγώνα το Σάββατο (17/11), 26 ώρες πριν το ματς της ΑΕΛΚ (στη Football League το γήπεδο παραχωρείται στη γηπεδούχο ομάδα 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα). Σε αυτήν την περίπτωση όμως, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του Περιστερίου, το οποίο έχει ήδη εκδόσει μέσω ΕΠΟ τα εισιτήρια για το ταξίδι στη Μυτιλήνη, γνωρίζοντας εξ' αρχής πως το ματς θα διεξαχθεί Κυριακή.

Η δεύτερη επιλογή του Αιολικού είναι να αλλάξει η έδρα του αγώνα. Όμως το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, όπου και πέρυσι φιλοξένησε δύο ματς των Μυτιληνιών, είναι κλειστό εδώ και τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών συντήρησης του χλοοτάπητα. Επομένως, οι έτερες λύσεις είναι ο αγώνας είτε να διεξαχθεί στο "Μιχαλέλειο" του Πλωμαρίου είτε στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου.

Τις τελευταίες ώρες είναι συνεχείς οι διαβουλεύσεις και μέχρι αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- είναι ο αγώνας του Αιολικού κόντρα στο Περιστέρι να διεξαχθεί στην Αγιάσο το μεσημέρι της Κυριακής, ενδεχομένως μια ώρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα.

(Φωτό: Πέτρος Δουγραματζής)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey