Οριστικά εκτός μάχης και ο Καδής

15/11/2012 - 15:29

Kadis_Aiolikos_Ajax_Tavrou1Τα προβλήματα απουσιών στον Αιολικό μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο και ο Φώτης Κοκκινέλλης "πονοεφαλιάζει" εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Σα να μην έφτανε η "έξωση" από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και η αναγκαστική αλλαγή έδρας του αγώνα, που θα διεξαχθεί τελικά στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ήρθε και η φυγή του Αλέξη Καδή να εντείνει τον προβληματισμό.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος παρουσιάστηκε σήμερα στο Στρατόπεδο της Αυλώνας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και έτσι στον Αιολικό έμειναν χωρίς εναλλακτικές λύσεις στα μετόπισθεν. Αν και η ημερομηνία αποχώρησης του Καδή ήταν γνωστή εδώ και καιρό, έγιναν προσπάθειες για να μεταβεί με λίγες ημέρες καθυστέρηση στο Κέντρο Εκπαίδευσης, όμως έπεσαν στο κενό.

Έτσι, μετά τον Νίκο Πετρουζέλλη που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εφοδιασμού και Μεταφορών Σπάρτης την περασμένη εβδομάδα, ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και στον Αλέξη Καδή, αναζητώντας λύσεις με εσωτερικές αλλαγές.

Ο Αιολικός προπονήθηκε χθες πάντως στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ώστε να έχει μια πρώτη γνωριμία με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με το Περιστέρι, το μεσημέρι της Κυριακής (13:30).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey