Σε απόγνωση οι ποδοσφαιριστές

16/11/2012 - 20:15 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2012 - 20:20

Aiolikos_training_Ag_marina_paiktes1Δύσκολες ώρες περνούν οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού, αφού παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης για άμεση τακτοποίηση των οφειλών προς το πρόσωπό τους, παραμένουν μετέωροι ως προς το σκέλος των συμφωνιών, που έκαναν το καλοκαίρι.

Μετά την πραγματοποίηση της σημερινής προπόνησης στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, εξέδωσαν μάλιστα και ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, γνωστοποιώντας το μέγεθος του προβλήματος. Αναλυτικά:

"Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Αιολικό στις επιτυχίες και να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα, μετά τις δύο κακές εμφανίσεις μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το ματς στο Ρουφ θεωρήθηκε από όλους κομβικό, όμως από τότε συνέβησαν πολλά ενδιάμεσα. Μετά τη Συνέλευση, ακολούθησε ένα ακόμα κρίσιμο ματς με τον Άγιαξ Ταύρου, στο οποίο προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ενημερωθήκαμε πριν από τον αγώνα, ότι θα γίνουν άμεσα πληρωμές. Οι μέρες πέρασαν και από τη διοίκηση παίρναμε διαβεβαιώσεις για την Τετάρτη, μετά για την Παρασκευή και σήμερα πια, για την επόμενη βδομάδα.

Το ζήτημα για πολλούς από εμάς είναι πλέον βιοποριστικό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο νησί και στην ομάδα με μικρές απαιτήσεις, αλλά με τη διαβεβαίωση ότι θα τακτοποιούνται στην ώρα τους. Όλοι έχουμε φτάσει όμως στα όρια μας.

Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση, που αποτελείται ουσιαστικά από δύο άτομα τον Ταξιάρχη Βέρρο και τον Θοδωρή Δουβαλέτα, κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να βρει λύσεις. Απ’ ότι φαίνεται όμως, τίποτα δεν είναι αρκετό για να κρατηθεί αυτή η ομάδα.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί, εξηγώντας σε όλους πως θα κατέβουμε να αγωνιστούμε κανονικά στο ματς της Κυριακής με το Περιστέρι, όμως από τη Δευτέρα δε θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στις προπονήσεις."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey