Κοκκινέλλης: "Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο" [audio]

22/01/2013 - 11:39 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2013 - 11:58

Kokkinellis_Aiolikos_pagkos_Iaswn1O προπονητής του Αιολικού Φώτης Κοκκινέλλης ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ιάσωνα και την ήττα με σκορ 3-4.

Ο κόουτς της ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αιολικό, όμως στη συνέχεια δεν υπήρξε σωστή διαχείριση, ώστε να έρθει η νίκη και μαζί η ψυχολογία, δίνοντας παράλληλα δύναμη και στη διοίκηση που έκανε την προσπάθειά της στη μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας την ομάδα.

Ο Κοκκινέλλης τόνισε πως πρέπει να γίνει πλέον πορεία πρωταθλητισμού, από τη στιγμή που η ομάδα του διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες ανόδου στη νέα κατηγορία. Χαρακτηρίσε δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του, αλλά όχι ακατόρθωτο, ωστόσο επεσήμανε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, έδειξε προβληματισμένος από την αποβολή του Διονυσάτου και την επερχόμενη βαριά τιμωρία του από την Πειθαρχική, λέγοντας πάντως χαρακτηριστικά πως πρέπει η ομάδα να συμβιβαστεί με την ιδέα της έλλειψης του αρχηγού της.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τη Συνέντευξη Τύπου

{mp3}kokkinellis_iaswn{/mp3}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey